اینستاگرام با بخش جدید فعالیت شما امکان حذف پست های گروهی را فراهم می کند

اینستاگرام با قابلیتی جدید روند حذف پست ها، نظرات و سایر فعالیت های شما را از این شبکه اجتماعی آسان کرده است. این اپلیکیشن با معرفی بخش جدیدی با عنوان فعالیت شما به شما امکان می دهد فعالیت های قبلی خود را مشاهده کرده و گروه هایی از پست ها و نظرات را حذف کنید.

به گزارش وب سایت رسمی اینستاگرام، ویژگی جدید معرفی شده برای این اپلیکیشن، بخش جدیدی به نام Your Activity است. این بخش می خواهد فعالیت های قبلی و حذف گروه آنها را راحت تر کنید. اگرچه در گذشته امکان حذف وجود داشت لایک، کامنت و پست یک شبکه اجتماعی وجود داشت، اما تنها راه این بود که هر یک از فعالیت های قبلی را جستجو و پیدا کنید.

اکنون از طریق بخش «فعالیت شما» می‌توانید میانبرهایی برای دسترسی به پست‌ها و استوری‌های قدیمی داشته باشید و حتی لایک‌ها و نظرات خود را در مورد پست‌های دیگران ببینید. همچنین، میانبرهایی برای بررسی زمان صرف شده در اینستاگرام، بخش تاریخچه جستجوکلیک های انجام شده بر روی لینک ها و تغییر سطح حساب به عنوان تغییر نام کاربری اضافه شد.

برای دسترسی به بخش “فعالیت شما” به صفحه پروفایل خود رفته و از منوی گوشه سمت راست بالای صفحه گزینه مناسب را انتخاب کنید.

اینستاگرام

اینستاگرام می خواهد فشار را کاهش دهد

این شبکه اجتماعی برای اولین بار در ماه دسامبر این ویژگی را به نمایش گذاشت. اینستاگرام گفت که این ویژگی به طور خاص برای جوانان برای آنها مهم است که بدانند چه اطلاعاتی را در این شبکه اجتماعی به اشتراک می گذارند. این اپلیکیشن در ماه های اخیر به دلیل کمبود فرصت برای تامین امنیت جوانان تحت فشار زیادی قرار گرفته است.

  ایربگ هیچ کدام از خودروهای تولید شده در حادثه بهبهان کار نمی کنند

حالا آن قسمت را به همه چیز اضافه کنید فعالیت های مصرف کننده ظاهراً در اینستاگرام، این گام بسیار مهمی برای کنترل بیشتر فعالیت‌ها است و می‌تواند تا حدودی فشار وارده بر شرکت را کاهش دهد. با وجود این همه فشار، اینستاگرام همچنان پربارترین اپلیکیشن دنیا در سه ماهه چهارم سال 2021 است.

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.